​BØRN OG UNGE

​På Skovsund er det vigtigt at barnet/den unge er i trivsel, da al forskning peger på at indlæring kun kan forekomme, hvis eleven er i trivsel. Derfor går trivsel og faglighed hånd i hånd på Skovsund. 

Vi arbejder på at eleven føler sig tryg og syntes det er et rart sted at være. Det gør vi ud fra en tydelig daglig struktur, som er genkendelig og forudsigelig for eleven.

På Skovsund har man et klasselokale, som man enten sidder alene i, eller deler med højst én anden elev. Hver elev har adgang til deres egen pc eller tablet. 

Skolen er fordelt på 3 matrikler. Lilleskolen for elever fra 0. til 5. klasse, Storeskolen for elever fra 6. til 10 klasse, samt STU og Værkstedet, hvor der er mulighed for praktisk undervisning.

​​Selve undervisningen vil tage udgangspunkt i den enkelte elevs behov og evner, således at eleven hele tider har en oplevelse af at blive hørt, samt at eleven oplever at kunne gennemføre de stillede krav. Derfor vil eleven hele tiden være en medspiller i forhold til planlægningen af målene for undervisningen.

Ikke al undervisning foregår med en bog. På Skovsund benytter vi mange forskellige metoder i undervisningen. Alle børn og unge er forskellige, og derfor lærer de også på forskellige måder. Vi forsøger hele tiden at finde den bedste undervisning for den enkelte elev.

Vi kan blandt andet tilbyde undervisning via praktisk ”arbejde” på vores værksted. Her er der mulighed for tømmerarbejde, smedearbejde, gartnerarbejde, it support mm.

Dagbehandlingstilbuddet Skovsund

Lyngbyvej 6
4850 Stubbekøbing
Tlf.: 30 72 47 55
E-mail: kontor@groen-sund.dk
CVR: 26147735

Skovsund v/Peter Henriksen
Søndergade 4
4850 Stubbekøbing
Tlf.: 22 19 03 60
CVR: 26147735
skoleleder@groen-sund.dk